Díjmentes felmérés

Kérje a díjmentes helyszíni felmérést, melynek során tapasztalt kollégáink segítségével otthonodban választhatod ki az árnyékolástechnikai mintákból a lakásod stílusához leginkább illő anyagokat és a méréssel sem kell bajlódnod!

A helyszíni felmérés előtt küldünk egy előzetes árajánlatot. Így mielőtt egyeztetnénk időpontot a helyszíni felmérésre, küldj nekünk egy üzenetet, hogy milyen típusú árnyékoló terméket szeretnél. Erre kollégáink egy előzetes árajánlattal válaszolnak. Ennek elfogadása után kollégáink felhívnak a felmérés időpontja miatt. Az előzetes árajánlat egy remek viszonyítási alap, ám ez természetesen változhat a tanácsadás folyamán, ha meggondolod magad, vagy kollégáink tanácsadása során egy másik termék jobban megtetszik.

Budapesten és 30 km-es körzetében a helyszíni felmérés díjmentes. Ettől messzebb eső címen a felmérés díja aszerint alakul, hogy hány km-re esik a helyszín a bemutatótermünktől. Ezt a kiszállási díjat készpénzes számla ellenében a helyszínen fizetheted, vagy a felmérést megelőző napon elutalhatod nekünk. A helyszíni felmérés díját 200 000 Ft értékű rendelés esetén teljesen, 200 000 Ft értékű megrendelés alatt az 50%-át írjuk jóvá.

A helyszíni felmérésre érkező kolléga kiviszi magával a felméréshez szükséges kellékeket, illetve termékkatalógust is. A felmérés során tapasztalt kollégáink tanácsadást is nyújtanak.

Ezután elküldjük a végleges árajánlatot, a kiválasztott anyagokkal és pontos méretekkel számolva. Kérdés esetén pedig természetesen állunk rendelkezésedre emailben vagy telefonon.

Szeretnél élni a díjmentes helyszíni felmérés lehetőségével? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

+36303999242

info@teraszarnyekolas.hu