Napháló

A napháló sűrű szövésű fényvisszaverő anyag, mely ideális árnyékoló teraszra is. Fő jellegzetessége, hogy kintről nem lehet belátni, viszont bentről teljesen áttetsző, természetes fényt enged a helyiségbe.

Többféle verziója létezik:

Külső napháló

Anyaga egy poliészterrel erősített lyukacsos szerkezetű anyag, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak (eső,szél,uv sugárzás). A kintről érkező hőt felfogja , mindemellett pedig a minimál designja és a számos változata miatt a mai és a régebbi épületeknek egyaránt lehet része.

Belső napháló

Annyiban különbözik a kültéri árnyékolástechnikától, hogy anyagában egy jóval finomabb és több méretű lyukakkal is elérhető. Ennek az egyszerű oka, hogy a szél viszontagságainak kevésbé kell ellenállni.

Ezen felül léteznek tok nélküli naphálók, ezek hasonló elven működnek, mint a roletták és pontosan annyi hely igényük is van.
A másik verzió már izgalmasabb mivel egyben kiváltja a szúnyogháló funkciót is.Elég sűrű szövésű ahhoz hogy a meleget és a rovarokat kint tartsa, de ez mellett mégis átengedi a levegőt. Egyik tipikus felhasználási területe, a tetőterek ablakai.
A normál kézi mozgatású kültéri árnyékolástechnika mellett egyre nagyobb teret hódít a motoros változat, mely egy elegáns megoldás, egyben kényelmes is. Az általunk beépített motorok már alkalmasak a mai kor igényeire szabott „okos házak” rendszeréhez. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egy pár perces programozással már a teljes rendszer részévé válik és ami még fontosabb, elérhető áron!