Napháló

INTEGRALT FIXSCREEN

  • Négyzetes design
  • Utólag is felszerelhető
  • Magas szélállóság
  • Az árnyékoló feszes marad a Zipshade technológiának köszönhetően

Oldalárnyékoló, pergolához és kocsibeállóhoz

Az integrált Fixscreen tökéletesen illeszkedik a pergola keretprofiljához. Ennek köszönhetően könnyen kiegészítőként hozzáépíthető. A Fixscreen ezért nemcsak arra ideális, hogy a rossz időjárástól vagy a széltől való védelmet biztosítsa a teraszon, de arra is jó, hogy a fűtőpanellel kombinálva, több időt tölthessen az esti órákban a teraszon. Továbbá nagy hozzáadott értéke van a gépkocsibeállóhoz is, mivel így autóját tisztán, megfelelő állapotban tudja tárolni. A Fixscreen technológia azt jelenti, hogy a vászon mindig feszes és szélálló marad!

Az Ön igényei szerint testre szabhatja a Fixscreent, a pergola vagy az autóbeálló számára. Válasszon az 50 féle szín és a különböző szövési minták közül. 

A napháló sűrű szövésű fényvisszaverő anyag, mely ideális árnyékoló teraszra is. Fő jellegzetessége, hogy kintről nem lehet belátni, viszont bentről teljesen áttetsző, természetes fényt enged a helyiségbe.

Többféle verziója létezik:

Külső napháló

Anyaga egy poliészterrel erősített lyukacsos szerkezetű anyag, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak (eső,szél,uv sugárzás). A kintről érkező hőt felfogja , mindemellett pedig a minimál designja és a számos változata miatt a mai és a régebbi épületeknek egyaránt lehet része.

Belső napháló

Annyiban különbözik a kültéri árnyékolástechnikától, hogy anyagában egy jóval finomabb és több méretű lyukakkal is elérhető. Ennek az egyszerű oka, hogy a szél viszontagságainak kevésbé kell ellenállni.

Ezen felül léteznek tok nélküli naphálók, ezek hasonló elven működnek, mint a roletták és pontosan annyi hely igényük is van.
A másik verzió már izgalmasabb mivel egyben kiváltja a szúnyogháló funkciót is.Elég sűrű szövésű ahhoz hogy a meleget és a rovarokat kint tartsa, de ez mellett mégis átengedi a levegőt. Egyik tipikus felhasználási területe, a tetőterek ablakai.
A normál kézi mozgatású kültéri árnyékolástechnika mellett egyre nagyobb teret hódít a motoros változat, mely egy elegáns megoldás, egyben kényelmes is. Az általunk beépített motorok már alkalmasak a mai kor igényeire szabott „okos házak” rendszeréhez. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egy pár perces programozással már a teljes rendszer részévé válik és ami még fontosabb, elérhető áron