Veranda árnyékolók

A Veranda árnyékoló kedvelt megoldás családi házak teraszainak, télikertek üvegfelületeinek és egyéb tetőszerkezetek árnyékolására.
Az erős extrudált alumínium tokozat és lefutósínnek köszönhetően a kevésbé szélvédett helyeken is alkalmazható. Különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez. Kívánságra, vagy gyengébb falszerkezetek esetén, lábakkal megerősített, vagy önálló lábakon álló rendszer is igényelhető.

A veranda árnyékolók tartószerkezetének kialakítására számos megoldást kínálunk. Amikor a rögzítés nem fix tetőszerkezetre vagy keretre történik, akkor támasztó lábas vagy tartó szerkezetet ajánlunk. A különböző tartószerkezetek kívánság szerinti méretben, egyéni igényekre szabottan készülnek. Tartósság és az esztétikus megjelenés érdekében a szerkezet kivitelezése rozsdamentes acélból történik. Természetesen
kedvezőbb árfekvésű alternatívaként a faszerkezettel vagy a szinterezett acélszerkezettel történő megoldások is lehetségesek.
A képek három alaptípust mutatnak be: az egyik oldalán falhoz rögzített Wall-side típus, a két lábon álló Bus Stop, és a négy lábon álló Nature változatok.

Ezek a megoldások akár önálló térfedésként is funkcionálhatnak. Mindezek mellett további vevő specifikus egyedi megoldások megvalósítására is készen állunk! A tartók méretei és kialakításuk, nagyban függ az árnyékolandó felület méretétől, ezért helyszíni felmérés, és a megrendelővel történő műszaki egyeztetés elengedhetetlen. A mérethatárok az árnyékolók sorolásával szinte korlátlanul bővíthetők.
A talpak rögzítésénél fontos az alapzatnak megfelelő kötőelem kiválasztása.
A körültekintő előkészítés eredményeként egy divatos és impozáns kerti árnyékolóval gazdagodhat

Működtetés

A verandák működtetése kizárólag elektromos motorral történik, mivel rendszerint tetőfelületek szintjén kerül kiépítésre. Az elektromos rendszerekhez időjárás érzékelő vezérlések is rendelhetők. Működési mechanizmus szempontjából zsinóros megoldást kínálunk.

Textilek

A veranda ponyvájának kiválasztása a legfontosabb a termék esztétikuma szempontjából. Télikert árnyékolóra leggyakrabban alkalmazott ponyvák a katalógus színmintájában szereplő egyszínű textilek, de azonos árban választható a színsor bármely más színe is.

Szerkezetszínek

A szerkezetek alapszíne a RAL 9016, de felár ellenében a RAL színskála bármely színében rendelhető.

Rendelhető extra felszerelések

– szélérzékelő
– fényérzékelő
– esőérzékelő
– dekor világítás
– terasz fűtés, hűtés