NAPELLENZŐ PONYVA CSERE

Elhasználódott, szakadt ponyvák cseréje.

Az első lépés, hogy emailben ír nekünk.

Készítsen képet a meghibásodott napellenzőről, ha lehet akkor kitekert állapotban.

Fontos a  ponyva mérete.

Ha tudja a típusát, márkáját, akkor azt is írja bele az emailbe.

Az emailbe írja bele a helyszínt is.

e-mail címünk: info@teraszarnyekolas.hu

 

Cégünk kiváló minőségű napellenző ponyvákat kínál remek ár / érték aránnyal. Tudjuk, hogy bármilyen jó minőségű ponyva is kerüljön fel, idővel megfakulhat vagy akár el is szakadhat. Az általunk forgalmazott termékek azonban kiemelkedő strapabíróságot és hosszantartó színmegőrzést biztosítanak.

A napellenző ponyváinkhoz 2 év garanciát nyújtunk, így biztos lehet abban, hogy hosszú távon is elégedett lesz a vásárlásával. Szakembereink kiváló minőségű munkájukkal és több mint 25 éves tapasztalatukkal vállalják a napellenzők és ponyvák telepítését Pest megye teljes területén.

Amennyiben kiváló minőségű termékekre és tapasztalt szakemberekre van szüksége, hívjon minket bizalommal. Örömmel állunk rendelkezésére, és segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást az Ön igényeinek megfelelően.

Amennyiben napellenző ponyvánk megsérült és elszakadt, előfordulhat, hogy bizonyos esetekben megjavítható, azonban sajnálatos módon ez nem mindig lehetséges. A javíthatóság függ attól, hogy a szakadás hol keletkezett a ponyván. Ha a ponyva már idős, csökkennek az esélyeink a sikeres javításra, és ebben az esetben általában az egyetlen megoldás a cserére van szükség.

Kínálatunkban 166 féle napellenző ponyva áll rendelkezésre, így biztosan talál majd olyat, amely megfelel az igényeinek. Kérjük, tekintse meg a kínálatunkat, és ha segítségre van szüksége a választásban, állunk rendelkezésére, hogy segítsünk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást.

 

Az általunk forgalmazott napellenző ponyvák kiváló minőségűek, számos előnnyel rendelkeznek. Ezek a ponyvák ellenállnak a napfénynek, nem fakulnak ki, vízlepergetőek, és hatékonyan szűrik a magas UV sugárzást. A napellenző ponyvák elérhetők egyszínű, csíkos és különleges megjelenésű változatokban is.

Az alapanyag akril, egy speciális műanyag, amely teljes keretében színezett és egy speciális bevonattal ellátott. Ez a kialakítás ellenáll az UV sugárzásnak, visszaveri az infravörös hősugárzást, és kiváló víztaszító képességgel rendelkezik. A bevonatnak köszönhetően nem hajlamos a gombásodásra és penészedésre.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a napellenző ponyvák tisztíthatóak, és megfelelő gondosság mellett akár 20 évig is kitartanak. Színtől és mintától függetlenül garantálják, hogy a napellenző alatt akár 5 Celsius-fokkal is hűvösebb lehet a terület forró napokon. Ezek a kiváló tulajdonságok és hosszú élettartam együttesen biztosítják, hogy a napellenző ponyváink hosszú távon élhetőbbé tegyék teraszát vagy erkélyét.

Ollókaros napellenző, árnyékoló
Ollókaros napellenző, árnyékoló
Könyökkaros árnyékoló