Pergola

Válassza Ön is a kompromisszumok nélküli minőséget! A pergolával Ön is csodás pihenőhellyé alakíthatja teraszát vagy kertjét!

Az általunk forgalmazott termékek új megvilágításba helyezik a télikert és pergola fogalmát. Képzelje el, amint a pergolája egy gombnyomásra alkalmazkodik az évszakokra jellemző időjáráshoz. A télikert zord, barátságtalan idő esetén is teljes védelmet biztosít, ha pedig kivülről a természet, az oldalfedések mozgatásával szabadon élvezheti a friss levegő és napfény előnyeit a pergolája alatt.

A pergola családi házak esztétikai és funkcionális kiegészítésétől kezdve egészen a nagyméretű vendéglők exkluzív térfedéséig, kiváló megoldást jelent. A kényelem tovább fokozható beépített világító, illetve fűtőtestek használatával.

BIOKLIMATIKUS PERGOLÁK

A négy lábon álló változat alkalmas teraszok és kerti szigetek árnyékolására. A lamellák maximális szélessége 440 cm, ez 450 cm széles szerkezetet eredményezhet. A szerkezet hosszúsága a négy lábon álló változat esetében maximum 600 cm, de ha szélesség meghaladja a 4,2 métert, akkor a maximális hosszúsághoz (6 méter) 2 motor működtet.

A szerkezet nagy szélállósággal rendelkezik, maximális méretben is ellen áll a viharos szeleknek. A 140-160 km/h viharok esetében a lamellákat nyitott állapotba érdemes hagyni, hogy a levegő átáramolhasson a szerkezeten. A zárt lamellák akár 50-80 cm havat is képesek gond nélkül megtartani.

A szerkezet esővíz elvezető rendszerrel működik. A lamellák zárt állapotban elvezetik a tetőre esővízet, akár nagy szél esetében is cseppmentesen záródnak. Működtetése motorral és távirányítóval történik.

ERESZKEDŐ TETŐSZERKEZETŰ PERGOLÁK

A pergola falról indítható, a tető szerkezet ereszkedő. Működtetése motorral történik. A pergola eleje lábakon áll, a lábakat egy profil köti össze. Ez a profil egyben az esővíz elvezetésről is gondoskodik. A pergola teteje leeresztett állapotban feszes és sík felületet ad.

A tetőszerkezet ponyvája PVC alapú textil, mely tisztítható, és akár fertőtleníthető is. A textilek tagonként, vagy akár egyben is szükség esetén cserélhetőek. A felhúzott állapotú pergola esetében a textilek baldahinos formában, tagonként leereszkedő formában gyüjtődnek. A legelső alumínium tagon egy fél textil található, ez vezeti el az esővizet a tetőzetről.

VÍZSZINTES TETŐSZERKEZETŰ PERGOLA

Finoman ereszkedő PVC borítású fedél szerkezet, 60x20cm-es alapú, oldalirányú víz elvezetéssel. A 20×20 cm alapú lábazat elegáns megjelenést kölcsönöz ennek a különösen modern árnyékolónak. A Pergolife vízszintes tetőszerkezetű árnyékoló további lehetőségeket kínál LED fényforrások, drapériák és fűtőelemek integrálására.

A teherhordó profilok révén kifejezetten ajánlott az üveg oldalfedések installálása is, mellyel egy komplett épület kiegészítést vagy különálló épületrészt hozhatunk létre. Emellett a Pergolife vízszintes tetőszerkezetű árnyékoló ragyogó dísze és büszkesége lesz kertünknek.